בחירת ספקים לחתונה
ידוע לכל כי הפרטים מרכיבים את השלם ועל כן חשוב מאוד להקפיד בבחירת כל ספק וספק ע"מ שתיהיה לכם חתונה מושלמת ומתוקתקת. או במילים אחרות, אין נותן שרות חשוב יותר וחשוב פחות , כולם חשובים, מהקייטרינג ועד לדיילות שמחלקות את פתקי ההושבה. הרי בסופו של דבר חווית האורח מהחתונה שלכם הינה חוויה שלמה המורכבת מפרטים רבים, כך שגם אם האוכל היה מעולה עדיין האורח יכול להתאכזב ולזכור את הארוע כמעצבן אם היה תור בכניסה, הדיילות היו לא נחמדות, הבגדים שלהם היו לא יפים או לא נקיים והוא קיבל הפנייה לשולחן לא נכון...סתם דוגמא קטנה.
לאחר שהבהרנו נקודה זו ניתן לגשת לעצות מעשיות הנוגעות לבחירת ספקי השרות לחתונה (כמובן שהעצות יעילות לכל ארוע , חתונה, בר מצווה בריתה וכד') .
באופן כללי צריך לבדוק שהספקים שלכם הינם בעלי רישיון עסק, בעלי ניסיון מוכח, רשומים כחוק כחברה או כעוסק מורשה, בעלי ביטוח לציוד לעובדים ולצד ג', וצוות עובדים ששיך להם ולא לחברות כ"א . מאחר ואצל כל ספק וספק יש לבדוק נקודות אחרות, לא אוכל לפרט לגבי כל הספקים אך אבחר לדוגמא את ספק הקייטרינג ואפרט מעט לגביו.
קייטרינג: האם יש רישיון עסק, משאית קרור, תעודת כשרות, ביטוח הכולל ביטוח נגד הרעלת מזון (יש לוודא שכל התעודות הנ"ל בתוקף).
האם לחברה יש ניסיון מוכח בסוג הארוע שלכם, כלומר ארוע גדל בשטח, או ארוע למס' משתתפים קטן בבית פרטי, האם הם ערוכים לוגיסטית לסוג הארוע שלכם. מי המלצרים, האם הם שכירים או עובדים מתחלפים מחברות כ"א, מה הם לובשים, מה הם נועלים. האם המלצר שמגיש יינות מבין ביינות (הוא לא צריך להיות סומליה אך ידע בסיסי הכרחי) האם המלצר שחותך בשר יודע לחתוך כמו שצריך וכד'..
עוד נקודות לוגיסטיות: כמה מזנונים יש ע"מ שלא יהיה תור, האם יש מכונת אספרסו אחת או שתיים (תמיד יש תור בקפה...מומלץ 2), איך נראים כלי ההגשה והסכו"ם , האם יש אפשרות בחירה, האם הקייטרינג ערוך ל10 אחוז רזרבה (חייב להיות ערוך לכך) היכן המזון מבושל? איך מחממים אותו וכד'.
בהצלחה ומזל טוב
הפקת חתונות ואירועי בוטיק
ידוע לכל כי הפרטים מרכיבים את השלם ועל כן חשוב מאוד להקפיד בבחירת כל ספק וספק ע"מ שתיהיה לכם חתונה מושלמת ומתוקתקת. או במילים אחרות, אין נותן שרות חשוב יותר וחשוב פחות , כולם חשובים, מהקייטרינג ועד לדיילות שמחלקות את פתקי ההושבה. הרי בסופו של דבר חווית האורח מהחתונה שלכם הינה חוויה שלמה המורכבת מפרטים רבים, כך שגם אם האוכל היה מעולה עדיין האורח יכול להתאכזב ולזכור את הארוע כמעצבן אם היה תור בכניסה, הדיילות היו לא נחמדות, הבגדים שלהם היו לא יפים או לא נקיים והוא קיבל הפנייה לשולחן לא נכון...סתם דוגמא קטנה.
לאחר שהבהרנו נקודה זו ניתן לגשת לעצות מעשיות הנוגעות לבחירת ספקי השרות לחתונה (כמובן שהעצות יעילות לכל ארוע , חתונה, בר מצווה בריתה וכד') .
באופן כללי צריך לבדוק שהספקים שלכם הינם בעלי רישיון עסק, בעלי ניסיון מוכח, רשומים כחוק כחברה או כעוסק מורשה, בעלי ביטוח לציוד לעובדים ולצד ג', וצוות עובדים ששיך להם ולא לחברות כ"א . מאחר ואצל כל ספק וספק יש לבדוק נקודות אחרות, לא אוכל לפרט לגבי כל הספקים אך אבחר לדוגמא את ספק הקייטרינג ואפרט מעט לגביו.
קייטרינג: האם יש רישיון עסק, משאית קרור, תעודת כשרות, ביטוח הכולל ביטוח נגד הרעלת מזון (יש לוודא שכל התעודות הנ"ל בתוקף).
האם לחברה יש ניסיון מוכח בסוג הארוע שלכם, כלומר ארוע גדל בשטח, או ארוע למס' משתתפים קטן בבית פרטי, האם הם ערוכים לוגיסטית לסוג הארוע שלכם. מי המלצרים, האם הם שכירים או עובדים מתחלפים מחברות כ"א, מה הם לובשים, מה הם נועלים. האם המלצר שמגיש יינות מבין ביינות (הוא לא צריך להיות סומליה אך ידע בסיסי הכרחי) האם המלצר שחותך בשר יודע לחתוך כמו שצריך וכד'..
עוד נקודות לוגיסטיות: כמה מזנונים יש ע"מ שלא יהיה תור, האם יש מכונת אספרסו אחת או שתיים (תמיד יש תור בקפה...מומלץ 2), איך נראים כלי ההגשה והסכו"ם , האם יש אפשרות בחירה, האם הקייטרינג ערוך ל10 אחוז רזרבה (חייב להיות ערוך לכך) היכן המזון מבושל? איך מחממים אותו וכד'.
בהצלחה ומזל טוב
הפקת חתונות ואירועי בוטיק
קרין מוסקונה בעלת חברת בוטיק להפקות אירועי פרטיים, עסקיים, אירועי בוטיק והפקת ארועי יוקרה info@karinmoscona.com